تبلیغات
عسل پلنگا - عسل

نگهداری عسل

این تنها ماده غذایی است که هرگز فاسد نمی شود. پس هر قدر که بخواهیم بدون ترس از فاسد شدن آن می توانیم در خانه نگهداری کنیم. بد نیست بدانید در مقبره های فراعنه مصر، کوزه هایی از عسل یافت شد که بعد از چهل قرن خواص و رنگ و طعم خود را حفظ کرده بود. عسل ماده ای است که هیچ وقت ترش نمی شود، کپک نمی زند، و غیر قابل مصرف نمی گردد. بنابراین لازم نیست که عسل را در یخچال بگذاریم. البته باید از قرار دادن عسل در ظروف سر باز خودداری نمود زیرا سریعا گرد و غبار هوا و میکروبها را به خود جذب می کند.


شماره تماس جهت سفارش در تهران

09378218768

09171591464

قدیمی


برچسب ها: کپک عسل، نگهداری عسل، ایا عسل خراب میشود،

تاریخ : جمعه 1395/03/28 | 02:09 ب.ظ | نویسنده : احمد قدیمی | نظرات
.: Weblog Themes By M a h S k i n:.
ابزار تلگرام

آپلود عکسابزار تلگرام برای وبلاگ